Derde reis / third trip to Uganda!(EN scroll down)
Door: Natalie
Blijf op de hoogte en volg Natalie
20 Augustus 2013 | Nederland, Scheveningen
Hier is mijn nieuwe dagboek voor de inmiddels derde reis naar de evenaar!
Deze keer wordt het een reis van acht maanden.
Het eerste deel van mijn verblijf werk ik mee in een pas opgerichte Engelstalige gemeente in Kampala.
Als jullie het weer leuk vinden op de hoogte te blijven, dan ben je welkom om de verhalen te lezen en de foto’s te zien. Ik hoop weer heel mensen te ontmoeten die graag over Jehovah willen leren. Daar gaat het om!
Groetjes van jullie zus, Natalie
ENGLISH
Hello everybody,
This is my new diary about the upcoming third trip to the equator!
This time I will stay in Uganda for eight months.
First I will spend some time in the capital Kampala, and work together with the brothers and sisters of a recently established English congregation.
If you like to stay updated, then here’s the spot to read my stories and see the pictures. I hope to meet a lot of people who love to learn about Jehovah! That’s what it’s all about!
Greetings of your sister Natalie
20 Augustus 2013 - 20:41
Stephan Van Heukelom :
Nou en of we dat leuk vinden!
Heel veel plezier succes en Jehovah's zegen!
We denken veel aan je!
Stephan&Loïs -
20 Augustus 2013 - 20:46
Kimberly:
Natuurlijk vind ik dat leuk (;
ja,nog maar een paar weken! (iets minder zelfs)
xxx
20 Augustus 2013 - 22:03
Irene De Jong:
Heel veel succes en Jehovah's zegen! -
20 Augustus 2013 - 22:09
Andreas Van Den Berg:
Bikkel! 'k ga weer bidden voor je.
20 Augustus 2013 - 22:30
Kitty Hans En Ben Heus:
Heel veel zegen en geniet ervan!
We zijn trots op je !
En nog belangrijker: Jehovah, Jezus en hun engelen zijn dat ook !
20 Augustus 2013 - 22:38
Wil En Joke Rijnders:
Lieve Natalie,
Vanzelfsprekend kijken we uit naar jouw berichten van uit Oeganda.
We hopen dat het weer net zo voldoeninggevend voor je zal zijn als de vorige reizen.
En natuurlijk Jehovah s zegen daarbij. -
20 Augustus 2013 - 22:43
Jan & Joyce Hofland:
Lieve Natalie,,
Heel veel succes tijdens je nieuwe toewijzing!
Natuurlijk gaat het er om dat zo veel mogelijk mensen het goede nieuws zullen horen. Wat fijn dat je naar de Engelse vergadering kunt gaan. We zien uit naar al je bijzondere en hartverwarmende ervaringen! Natuurlijk is het jammer dat je ons weer tijdelijk gaat verlaten maar reken er maar op dat we weer lekker met je mee gaan genieten. Heel veel succes met de laatste voorbereidingen en heb een goede reis naar Kampala en we hopen dat je weer een warm onthaal zult krijgen. Qua temperatuur is dat al voor de bakker maar we verwachten zeker dat de broeders en zusters en belangstellenden weer naar je uitkijken. Jehovah's zegen en heel veel plezier in de dienst! Lieve broederlijke groeten,
Jan & Joyce XXX -
20 Augustus 2013 - 22:47
Rita Gauci:
Dear Natalie
All the best for your upcoming trip, Jehovah with you as you preach in this fertile land, Uganda.
Thanks for your updates as well, very encouraging.
Love Rita -
20 Augustus 2013 - 23:25
Piet En Coby:
Wij genieten mee. Gr van piet en coby
21 Augustus 2013 - 00:27
Ron En Marijke Den Heijer:
Heel veel studies en ervaringen toegewenst.We kijken uit naar je belevenissen.
Jehovah's zegen. liefs Ron en Marijke -
21 Augustus 2013 - 06:44
Em & Tris:
Hi Natalie!!!!
We are so happy to hear you re leaving again, you must be so happy to!!!!
We can't wait to hear from you. Lots of love and we really hope you meet again soon
Emilie&Tristan :) -
21 Augustus 2013 - 11:33
Debora & Verena:
Hoi Natalie!
We wensen jou een goede vlucht
en vooral Jehovah's zegen bij al je werk!!!
We wachten op alle mooie ervaringen :)
Debora & Verena -
21 Augustus 2013 - 12:28
Marco En Natascha Van Eijsden:
hi nathalie,
natuurlijk willen we weer op de hoogte blijven zo lijkt het net of we er zelf ook bij zijn.
veel succes daar
gr marco en natascha -
21 Augustus 2013 - 15:04
Rob & Bep Vd. Meijden:
Met Jehovah's zegen gaat het weer een fantastisch tijd worden. De vorige reizen heeft hij je gezegent en dat doet hij nu ook weer. Een hele fijne tijd toegewenst want wij zijn weer benieuwd naar jou verslagen, ook een zuster uit Creil zit er op te wachten want zij heeft geen pc maar wij zetten het voor haar op papier dus laat je ervaringen maar komen 1 Korinthiërs 3:6,7.
Gr. Rob & Bep -
21 Augustus 2013 - 15:34
Familie Sarijoen:
Hey Natalie!
We wensen je een goede vlucht, een fijne tijd en met Jehovah's zegen veel mooie ervaringen!
We zullen je avontuur op de voet volgen :)
Veel liefs,
Freddy, Martha, Bryan & Naomi -
21 Augustus 2013 - 17:57
Diny En Henk:
Lieve Natalie,
Natuurlijk zien wij uit naar je schitterende verslagen en foto's. Jehovah's rijkste zegen toegewenst,
Diny en Henk den Boestert -
groetjes
21 Augustus 2013 - 20:52
Veronic:
Hi Natalie,
Hier heb je weer lang naar uitgekeken en naar toegewerkt! Fijn dat het al weer bijna zover is.
Ik kijk net als alle anderen met veel plezier uit naar je berichten met mooie ervaringen.
Jehovah's zegen voor al je goede inspanningen.
Liefs Veronic
22 Augustus 2013 - 07:10
Freek En Shushan:
Lieve Natalie,
Ook vanuit Zeeuws Vlaanderen genieten we graag mee van al jouw aanmoedigende verhalen en ervaringen.
De kinderen vinden het ook mooi om alle foto's te zien van onze brs. en zrs. aan de andere kant van de wereld, dus graag veel foto's... :)
Heel veel succes en Jehovah's rijke zegen toegewenst.
Freek, Shushan, Isabella en Freek jr. -
22 Augustus 2013 - 18:19
Pharmely:
Nou nog weekje en dan ben je er. Geweldig. Hopelijk komen we elkaar in oktober tegen.
Veel plezier en doe iedereen de groeten daar.
Pham -
23 Augustus 2013 - 10:17
Omid:
GO NATALIE!!!! GO!!!!
So happy for you. I hope you have lots of fun and send us updates and photos to encourage us all and update us as to the work that's being done in Uganda. I hope you have an amazing time. All the best my sister. Omid x -
23 Augustus 2013 - 12:33
Tony / Paul Raab:
We vinden het maar wat dapper zo in je eentje. Maar dat ben je natuurlijk niet als je voor je hemelse vader "op pad gaat"!
Velen, en ook wij, denken aan je en wensen je Jehovah's zegen , veel studies en mooie ervaringen die wij graag tzt vernemen!
Tony en Paul -
23 Augustus 2013 - 13:33
Ada Heerschap:
Veel plezier in Oeganda.We zullen je met veel plezier lezen en volgen.Doe ook de groeten aan Mirjam en Henri.
Jehovah's zegen en succes. -
23 Augustus 2013 - 22:56
Meriam En Gerard Grundeken:
Hoi Natalie,
Heel veel succes in dat verre warme land.Wij hebben er al het vertrouwen in dat je ook deze keer fantastische dingen gaat beleven. Als je zoveel moeite doet om Jehovah te dienen , krijg je natuurlijk veel zegeningen.We kijken uit naar je ervaringen.
Liefs van Gerard en Meriam. -
23 Augustus 2013 - 23:47
Ina Driesprong:
Heel veel plezier en god zijt met jou. Ina -
24 Augustus 2013 - 23:15
Gisella En Louella :
Lieve Natalie,
Heel veel plezier in Oeganda. Veel succes met de laatste voorbereidingen en een goede reis gewenst. Jehovah zal je zeker zegenen voor je inzet. Je zal in ieder geval een aanmoediging zijn voor ons en ik denk dat je dat ook bent voor de vele broeders en zusters in Oeganda. We kijken uit naar je verhalen en naar je mooie foto's. Die een warm welkom zullen krijgen hier.
Lieve groet,
Gisella en Louella. -
25 Augustus 2013 - 16:37
Cees Schrama:
lieve Natalie, Wens je Jehovah's Zegen en fijne ervaringen als je daar bent. Ga dinsdag terug naar mijn stek. Heb er zin in! Zal je blijven volgen.
Abs Cees -
25 Augustus 2013 - 22:06
Els Schardaun:
Fijn om weer op de hoogte te worden gehouden! Kijk er nu al weer naar uit.
Heeeeel veel succes en vreugde toegewenst !!!!
Net als alle anderen Wens ik je weer Jehovah s Zegen en een Hele Fijne Tijd daar.
Liefdevolle Groetjes Els vOLGENDE wEEK JE GEMEENTEGENOTE!!!!! -
26 Augustus 2013 - 22:37
Jedidja Van Wijngaarden:
Lieve Nat,
Wat geweldig... acht maanden. Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Ga je ons dat geheim ook verklappen? Echt goed dat je dat gelukt is. Heerlijk het vooruitzicht dat je zo lang kunt gaan. Ik lees Je verhalen heel graag. Liefs van Jedidja -
28 Augustus 2013 - 22:49
Jules, Christa En Ramon :
Hoi Natalie,
Wat fijn dat je deze stap weer hebt genomen . Wij kijken uit naar je ervaringen, dat zullen er zeker weer veel zijn. Wij hebben echt bewondering voor je, dat je dit weer onderneemt.Een fijne tijd toegewenst en natuurlijk vooral jehovah's zegeningen want met zijn hulp gaat het zeker lukken.
LIefs van Jules, christa en ramon. -
29 Augustus 2013 - 16:17
Kirsten:
Lieve Naat, ik wens je een prachtige tijd en heel veel mooie ervaringen! En ik vind het erg leuk dat we op grote afstand blijven samenwerken. Liefs, Kir. -
29 Augustus 2013 - 16:52
Berbel:
Lieve Naat,
Ik wens je weer een prachtige tijd en veel (werk)plezier.
Tot mails ;-)
Berbel -
29 Augustus 2013 - 17:20
Carin:
Liieve Naat,
Je gaat weer en we hebben elkaar helemaal niet meer gezien! Blijf in contact, app snel je Oegandese telefoonnummer
Ik zit Januari t/m half Maart weer in Swifterbant voor de BVE.
Laat gauw horen hoe het met je gaat.
Heel veel plezier en vooral veel velddienstervaringen in Kampala, richt maar gauw veel studies op!!
Heel veel lief en knuffels,
Carin -
09 September 2013 - 12:17
Thea En Rob:
Natalie zo was je bij ons in Scheveningen en zo ben je alweer in Afrika. We weten zeker dat jouw inspanningen zowel boven als hier beneden met een gezonde portie jaloezie en trots gevolgd zal worden, zo ook door ons. Veel zegen in je werk en kom veilig terug. -
13 September 2013 - 13:39
Olaf De Bruin:
Zo, opschepper!
Terwijl jij lekker van de zon kan genieten, gaan wij door met het trotseren van het Nederlandse weer.
Natuurlijk willen wij als “Basisstation” graag op de hoogte blijven!
Jehovah’s zegen toegewenst,
Je broer,
Olaf de Bruin
04 Oktober 2013 - 15:48
Nancy Feer:
Hallo Nathalie,
We kennen elkaar niet, maar een nichtje van mij vertelde over je fantastische ervaringen en liet een foto'tje zien van die lieve kindjes die ook zo blij waren met de nieuwe brochure.
Via haar linkje kwam ik op dit blog en het is heerlijk om je verhalen te lezen en de foto's te zien. Wat zijn wij toch een speciaal volk, en wat fantastisch dat we op deze manier wat kunnen zien van onze lieve broeders en zusters in een ander deel van deze wereld.
Heel veel plezier, succes en Jehovah's zegen !
Groetjes, Nancy Feer
Gemeente Bolsward